draagdoeken

Ik ben groot fan van draagdoeken en met name ringslings!

Een sling is een draagdoek die je snel en gemakkelijk omdoet, die iedereen past en die je gemakkelijk meeneemt. Je kunt ‘m gebruiken vanaf de eerste week na de geboorte tot en met 3 jaar. En misschien wel langer als jullie dat beiden fijn vinden.

Dragen van je kind is ontzettend gezellig en fijn voor jezelf en je kind. Altijd dicht bij elkaar, dus veel contact. ‘Basis bevestigend’ gedragen worden, is voor baby’s en kleine kinderen erg prettig. Ze zitten zo zelfstandig mogelijk en worden ondersteunt waar nodig. Met een draagdoek heb je zelf je handen vrij en bent vrij om te gaan en te staan waar je wilt.

Hieronder zie je de slings die beschikbaar zijn. Je bent welkom om in de praktijk langs te komen om de slings te zien en te proberen.

De slings kosten €60,-

Kinderslings

En natuurlijk hebben we slings voor kinderen in het assortiment!

Een baby in de sling zorgt al voor veel vertederende blikken, een pop in de sling bij de poppenmoeder of vader zal dat ook zeker doen.

Ook voor de slings voor kinderen geldt dat ze groter en kleiner te maken zijn, waardoor ze geschikt zijn voor alle leeftijden.

De kinderslings kosten €12,-

 

DSC_0217 DSC_0219

 

DSC_0210DSC_0208 DSC_0222DSC_0009
DSC_0008