individuele begeleiding

 

Bevalling

Soms is het moeilijk om een bevalling helemaal een plek te geven. Misschien is het niet gegaan zoals je gewenst hebt en heb je het gevoel dat je je verhaal niet meer kwijt kunt of wilt bij vrienden of familie. Maar voel je ergens dat er nog iets nodig is om deze belangrijke ervaring te verwerken.

Misschien heb je nog vragen over hoe de bevalling gegaan is en of het anders had kunnen zijn.

Een eerdere bevallingservaring kan je ook tegenhouden om weer zwanger te willen worden. Samen kunnen we kijken naar hoe de eerdere bevalling voor je is geweest en waar je eventuele aarzeling voor een nieuwe zwangerschap zit.

Ouderschap

Ook als je je wat onzeker voelt over het moederschap, kan het fijn zijn om eens af te spreken. Niets is zo’n grote verandering in je leven dan voor het eerst moeder worden. Zo’n klein baby’tje communiceert op zijn eigen manier zonder woorden maar wat bedoelt hij toch allemaal? Zonder woorden laat hij je van alles weten. Begrijp jij ‘m? Hormonen en gebroken nachten maken je vitaliteit en draagkracht er meestal niet beter op. Hoe is het met jou? Heb je ruimte voor jezelf? Vind je je weg al in alle opvoedadviezen die je leest en misschien wel ongevraagd krijgt? Wat past bij jou en je kind?

Begeleiding na de bevalling is afgestemd op jouw of jullie behoeften. Misschien wil je alleen komen of juist samen. Misschien is 1 ontmoeting genoeg voor je of vind je het fijn om wat vaker langs te komen. Het is allemaal mogelijk. We bekijken het per keer. Je bent welkom!

Begeleiding

Het kan ook zijn dat je vraag niets met het ouderschap te maken heeft. Ik bied ook begeleiding als je ondersteuning zoekt bij andere thema’s. Misschien vind je het moeilijk om bij je gevoel te komen of om je lijf te voelen. Ik kan je helpen om de dingen op een rij te krijgen, inzicht te krijgen. Samen zoeken we de juiste weg naar wat jij wilt en wat ik kan bieden.

Ik loop graag een stukje mee in je proces. 

 

Kosten

Het tarief is 75 euro per ontmoeting (samen en individueel), inclusief 21% btw.

 

Gemaakte afspraken kunnen telefonisch en per mail worden geannuleerd tot 24 uur van te voren.

Indien korter van te voren wordt afgezegd moet ik helaas de afspraak in rekening brengen.

 Aanmelden?

foto: Flickr | E. Cohen