Liever de liefde!

In het begin van een relatie gaat het vaak makkelijk. Je bent verliefd, je hebt nog geen verleden samen en je loopt over van nieuwsgierigheid naar elkaar. Er is volop tijd om er op uit te gaan en eindeloos te praten en te vrijen. Maar hoe langer je relatie duurt – en zeker als er kinderen bijkomen – wordt het lastiger om ruimte te blijven maken voor elkaar.

Het vraagt moed om toe te geven dat je het graag anders wilt. En het vraagt nog meer moed om daar ook echt iets mee te gaan doen. Maar stel dat je het doet! Investeren in je relatie doe je niet alleen voor jezelf. Je leeft je kinderen een mooi voorbeeld voor dat je je relatie met je partner serieus neemt, en daar zul je dagelijks profijt van hebben.

Sinds 2015 organiseren Jeroen, mijn man, en ik

  • de Liever de Liefde!-dagtraining ‘Terug naar het plezier’.
  • Ook hebben we een jaarprogramma voor stellen die een jaar lang aandacht aan hun relatie willen geven.
  • Als je samen aan de slag wil, is er de online cursus ‘Blij met je relatie’, zodat je op je zelf gekozen moment en thuis of op vakantie er mee aan de slag kan.
  • De trainingsdag ‘Vrijheid en verbinding in je relatie’ staat open voor zowel stellen als mensen die zonder partner willen komen. Ook voor professionals is deze dag interessant. Het gaat over de basale thema’s in iedere relatie ‘vrij zijn’ en ‘in verbinding zijn’ en hoe je die combineert.

Alle actuele informatie over Liever de Liefde! vind je op

www.lieverdeliefde.nl.

  • Hier vind je ook het gratis te downloaden Liever de Liefde!-spelletje, om direct meer plezier en verbinding te ervaren.
  • En voor meer verbindende gesprekken thuis hebben we 2 mooie kaartensets gemaakt met 100 vragen die je elkaar kunt stellen over de relatie of het ouderschap. In de praktijk heb ik de Liever de Liefde!-kaartensets op voorraad (€24,50)

 

‘‘Liever de Liefde!’ was voor ons een intense, goede, liefdevolle dag. In een warme sfeer van openheid, gelijkwaardigheid, vertrouwen en respect met onszelf en elkaar bezig zijn heeft ons erg goed gedaan! Jeroen en Wendy hebben wij ervaren als een echt team. Hun inspirerende, betrokken aandacht, inzet en inzicht vonden en vinden wij erg waardevol.’ Maarten en Marieke

‘We hebben elkaar bij Liever de Liefde weer gevonden door even uit het tumult en de waan van de dag te stappen. Het was heerlijk om weer te zien hoe leuk en mooi we elkaar vinden en om op een veilige en fijne plek uit te spreken waar ieder van ons tegenaan loopt. We waren elkaar een beetje kwijt, maar dat is nu echt voorbij. Heerlijk!’ Maartje